QR Code Business Card

Petzl RocTrip 2014 Baile Herculane

Herculane Climbing Open 2014

In premiera , considerat o adevarata ”Olimpiada de cațarare”, vine in Romania și nu oriunde, pe in Banat, la Baile Herculane, in perioada 11-14 septembrie 2014.

ptr. detalii, rezervari. tel 0745609554

oferta cazare  PENSIUNEA PRESIDENT

sejur 5 zile de la 275 lei/ persoana/sejur

More info :     petzl.com/roctrip      petzl-roctrip-program_en.pdf

On the road through Eastern Europe – Sur les routes à travers l’Europe de l’Est – Pe drumuri prin Europa de Est

http://www.petzl-roctrip.com/en/base-camp/baile-herculane-dive-herculean-baths

BĂILE HERCULANE – Peste 4.000 de căţărători din toate colţurile lumii ajung în această toamnă pe Valea Cernei.
http://www.petzl-roctrip.com/sites/www.petzl-roctrip.com/files/basecamps/images/pictos/pour_vignette_base_camp1_2.jpg

O firmă internaţională ce produce echipament sportiv pentru escaladă a făcut primele demersuri pentru ca, în acest an, evenimentul anual organizat de ei să înceapă în staţiunea de pe Valea Cernei. În fiecare an, aşa-numita „olimpiadă de escaladă” are loc în diferite ţări ale lumii, anul trecut fiind organizată în China, iar în 2012 în Argentina, reunind, de fiecare dată, mii de pasionaţi ai acestui sport extrem de pe întreg mapamondul. Echipa tehnică organizatoare a fost deja în Herculane pentru a iniţia tabăra tematică şi, surse oficiale au anunţat şi o „premieră la premieră”, în sensul că, din acest an, festivalul va deveni itinerant, desfăşurându-se în mai multe ţări din zonă, cu începere în România.

Denumit generic RocTrip (excursie în escaladă), evenimentul ar reprezenta un boom turistic atât pentru Băile Herculane, cât şi pentru întreaga ţară, experienţa celorlalte ediţii arătând că acestea reprezintă şi o promovare intrinsecă a ţărilor unde a fost organizat, iar, ulterior, în zonele respective au revenit alte mii de căţărători. „Zonele destinate căţărărilor din apropierea Băilor Herculane se pretează la acest gen de sport, iar specialiştii au apreciat că gradele de dificultate întâlnite acoperă întreaga plajă, de la începători la experţi. Organizarea unui asemenea eveniment în Caraş-Severin ar pune Herculanele pe harta mondială a căţărătorilor”, ne-a declarat Valentin Balaban, şeful Serviciului Salvamont Caraş-Severin.

sursa: http://www.caon.ro/baile-herculane-va-gazdui-olimpiada-de-escalada/1372680

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Buzz
line
footer
Copyright © 2013 Pensiunea "President" Baile Herculane. Toate drepturile rezervate | VREMEA / METEO in Baile Herculane
Design by Dorian


cazare herculane, cazare baile herculane, pensiune herculane, pensiuni herculane, pensiuni baile herculane, cazare pensiuni herculane, oferte pensiuni herculane, oferte herculane, agentie turism herculane, sejur herculane, baile herculane, herculane, hoteluri baile herculane, hotel herculane, last minute herculane, tickete de vacanta herculane, tratament herculane, stranduri herculane, pensiuni cu piscina herculane, pensiuni de lux herculane, ape termale herculane, cascada bigar, harta herculane , booking president herculane , booking president romania , cazare president romania , booking president herculane, booking president , president romania , cazare president herculane