QR Code Business Card

Cazare

Pensiunea President Baile Herculane va ofera cazare la pensiune in camere de lux, dotate cu pat matrimonial KING SIZE, in care se pot caza  lejer o familie cu 1-2 copii si sunt prevazute cu sistem de climatizare centralizat, care pastreaza tot timpul anului o temperatura constanta si placuta in pensiune . Deasemenea , optional, va oferim si cazare la pensiune in Baile Herculane  , in camere de lux cu pat matrimonial king size si canapea extensibila , ptr. cazare de  grupuri ori familii de 2-3-4 persoane.

Camerele de cazare ale pensiunii President Baile Herculane  fiind prevazute cu sistem centralizat de climatizare si pentru mentinerea proaspata a aerului din interior, fumatul in camere sau in pensiune nu este permis, se poate fuma pe terasa pensiunii din fata fiecarei camere, unde va puteti relaxa si savura o bautura rece, chiar in mijlocul naturii.

Camerele de cazare ale pensiunii President Baile Herculane au fiecare bai proprii, spatioase, cu chiuvete, dus, WC si sunt dotate cu mobilier modern, TV, frigider, conexiune la internet (wireless) .

Fiecare camera de cazare a pensiunii President Baile Herculane are iesire pe terasa / balcon , dotata cu scaune, mese si umbrelute, cu vedere la munte sau la raul Cerna.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Buzz
line
footer
Copyright © 2013 Pensiunea "President" Baile Herculane. Toate drepturile rezervate | VREMEA / METEO in Baile Herculane
Design by Dorian


cazare herculane, cazare baile herculane, pensiune herculane, pensiuni herculane, pensiuni baile herculane, cazare pensiuni herculane, oferte pensiuni herculane, oferte herculane, agentie turism herculane, sejur herculane, baile herculane, herculane, hoteluri baile herculane, hotel herculane, last minute herculane, tickete de vacanta herculane, tratament herculane, stranduri herculane, pensiuni cu piscina herculane, pensiuni de lux herculane, ape termale herculane, cascada bigar, harta herculane , booking president herculane , booking president romania , cazare president romania , booking president herculane, booking president , president romania , cazare president herculane